Vatan Ortaokulu

Vizyon: * Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçlarını benimseyen * Laik, demokratik bilince sahip * Doğru düşünen, sorgulayan araştıran * Sadece eleştiren değil, çözümü de sunabilen * Değişime açık olan * Çevre bilincine sahip * Bulundukları her ortamda farklılık yaratan * Fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren * Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.

Misyon: * Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı * Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan * Sorgulayan ve sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen * Geleceğin Türkiye´sinde yetiştirdiği öğrencilerin söz sahibi olmalarını amaçlayan * Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, toplum kurallarına saygılı öğrencileri bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cizrevatanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YAFES MAH. BEDİRHAN CAD CAD. VATAN ORTAOKULU BLOK NO 28 CİZRE / ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - SUR MAH. BEDİRHAN CADDESİ NO:28

Adres - YAFES MAH. BEDİRHAN CAD CAD. VATAN ORTAOKULU BLOK NO 28 CİZRE / ŞIRNAK

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul ilçe merkezinde yer almaktadır.